2018. március 9., péntek

BaekYeol - P. S. I Love You |OS|




Kedves Sehun!
Nagyon hiányzol! Egész nap arról ábrándoztam, hogy milyen jó volt a kezedet fogva andalogni a tengerparton. Emlékszel, milyen gyönyörű színeket tárt fel előttünk a naplemente? A vörösbor ízét még mindig az ajkamon érzem, ahogy az utolsó csókodét is, amit a búcsúzásunkkor adtál. Azon tűnődöm, vajon mit csinálhatsz most. Bárcsak itt lennél, és segítenél felidézni azokat az emlékeket, amiket együtt éltünk át nemrég. Írj, ha lesz időd!
Baekhyun

Kedves Baekhyun!
A nevem Park Chanyeol, Sehun lakótársa vagyok. Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok neked, de az a hülye megnyitva hagyta az e-mail fiókját, én meg vagyok olyan szemtelen, és unalmamban belelestem a levelezéseibe. Biztos vagy benne, hogy Sehunnal romantikáztál nemrég? Lehet, hogy van egy jó ikertesója, de az biztos, hogy én a rosszfiút ismerem. Arra válaszolhatok, hogy most éppen mit csinál: dönget valakit a szobájában, vagy esetleg őt döngetik, nem tudom pontosan, mert szerencsére a szexuális életébe nem avat be, ettől függetlenül sajnos akaratlanul is mindent hallok, ami a fal túlsó oldalán történik. Remélem, nem bántottalak meg, de szeretném, ha tisztában lennél azzal, hogy Sehun nem a fehér lovon érkező herceg, akire epekedve vársz, bár az kétségtelen, hogy szeret lovagolni…

Helló Chanyeol!
Fogalmad sincs arról, mekkora megkönnyebbülést hoztak nekem a soraid. Tegnap túl sokat ittam, aminek az lett a vége, hogy olyat tettem Jongdae-vel, amit az ember normális esetben nem csinálhat a legjobb barátjával. Egész nap gyötört a bűntudat emiatt, de most, hogy tudom, Sehun sem olyan angyali, mint amilyennek látszik, végre fellélegezhetek. Mellesleg nem is találkoztunk, amikor felvitt magához múltkor.

Sajnálhatod, hogy nem voltam itthon, mert garantálom, hogy ha megismertél volna, Sehun ágya helyett az enyémben kötöttél volna ki:-)

Az a baj, hogy két feles után én bárki ágyába bemászok, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Nem tudom, hogy nézhetnék Jongdae szemébe ezek után, olyan kínos az egész!

Valószínűleg ő ugyanezen az állásponton van, és amíg egyikőtök sem teszi meg az első lépést a másik felé, kétségek közt fogtok őrlődni. Hívd fel, és nevessetek egy jót rajta!

Agyturkász vagy?

Nem, de az anyukám mindig azt hajtogatta kiskoromban, hogy mondjam ki, ami bánt, különben felrobbanok a bennem felgyülemlett szavaktól, ezért ha kell, ha nem, beszélek, mert még ma is kellőképpen kiborít amikor elképzelem, hogy szanaszét szakad a testem…

Szóval ha nem hívom fel két percen belül Jongdae-t, meg fogok halni? Tudod, én egyedül élek, még a szomszéd néni is utál, amiért rendszeresen éneklek a zuhany alatt, tehát senki se venné észre, ha hirtelen bekrepálnék. Te legalább ismered a helyzetemet, úgyhogy gyorsan megadom anyám számát, hogy értesítsd a hamarosan esedékes temetésemről.

Inkább Jongdae számát add meg, majd én megpuhítom neked.

Ó, basszus, már késő! Itt áll az ajtóm előtt! Mi van, ha meg akarja ismételni a tegnap estét? Lehet, hogy totál belém zúgott, de hogy mondhatnám el a legjobb barátomnak, hogy a hangok, amiket szex közben ad ki, maximum egy bagzó macskát hoznának lázba? Meg hogy szerintem az apja szexibb nála, ezért őt fantáziáltam magam elé? Jaj, én mindent el szoktam mondani Jongdae-nek, de most először titkolóznom kell előtte. A titkoktól is felrobbanhatok? Nem engedhetem be! Majd azt hazudom, hogy nem voltam itthon. Chanyeol, a hazugságoktól is felrobbanhatok, igaz?

Nyugi, először is, vegyél mély lélegzeteket! Azt hiszem, a kegyes hazugságok beleférnek, de mindenképpen engedd be, mert ha nem tisztázzátok a dolgokat, álmatlan éjszakáid lesznek.

Utálom az álmatlan éjszakákat! De ezt a helyzetet is! Megtennéd, hogy itt maradsz, és cuki kutyusos meg cicás fejeket küldözgetsz nekem, hogy megnyugodjak?

Rendben, de te meg közvetíts cserébe, mert ez sokkal izgalmasabbnak tűnik annál, amit minden este hallgatnom kell. Most éppen Sehun csodás képességeit dicsérik, és ez így volt tegnap meg tegnap előtt is, csak az áradozás hangjának forrása szokott változni. Tudod, milyen unalmas ez? Na, mi történik nálad?

Beengedtem, mire a kezembe nyomott egy üveg piát. Szerinted ez nem felhívás keringőre? Azt akarja, hogy megint berúgjak, és elveszítsem a fejem? Talán ha többet iszok, kevésbé lesz szörnyű a vele való együttlét…

Ne légy puhány, mondd meg neki a frankót! Ha nagyon kanos, küldd át hozzánk, Sehun még csak a másodiknál tart ma este, és négyig általában nem szokott megállni.

Azért kicsit fáj, hogy csupán egy szám voltam Sehun rendszerében. Vajon elsőnek vagy negyediknek jobb lenni? Jaj, Jongdae bement a fürdőbe! Azt mondta, pisilnie kell, de mi van, ha mást csinál? Fúj, mostantól mindig ilyenek fognak eszembe jutni, akárhányszor a közelemben lesz? Ha meztelenül fog kijönni onnan, én ráhívom a rendőrséget, és azt mondom, hogy elkaptam a szatírt, aki egy ideje a környéken garázdálkodik.

Mi lenne, ha a küldetésre összpontosítanál, mi szerint tisztázzátok a dolgokat? Mondd azt neki, hogy miattad nem fog működni, mert ő sokkal jobbat érdemel nálad! Ez mindig bejön.

Nem fogom ledegradálni magam, csak hogy jobban érezze magát! Én egy főnyeremény vagyok, a megtestesült álom, akit egy pasi kívánhat magának. Tudok főzni, a lakásom, amit egyébként egy szál bokszerben szoktam takarítani, gyönyörű és tiszta, a ruháim márkásak, a hajam jól van belőve, a mosolyom elragadó, van egy kúl verdám, szóval… Ki ne szeretne belém?

Önimádó piperkőc:-P Csak kár, hogy félsz a legjobb barátodtól. Majd küldj egy meghívót az esküvőtökre, légyszi! Ingyen vállalom a vőfély szerepét, ha felkértek:-D

Ó, én meg kívánom neked, hogy három év múlva is Sehunnal lakj együtt, és addigra növelje meg a bűvös négyes számot legalább hatra! Úristen, Jongdae tényleg csak pisilt, és azt mondja, megismerkedett ma egy sráccal, aki nagyon tetszik neki, valami kínai gyerek. Itt áradozik róla, és a tegnap estét ő sem akarja többet megismételni. Most viszont megyek, mert hisztizik, amiért nem figyelek rá, és egyfolytában a telefonomat nyomkodom.

Oké. Ha esetleg egy másik barátodra másznál rá részegen, amitől rosszul éreznéd magad, csak írj, szívesen tartom benned a lelket, mint ma:-)
***
Szia Chanyeol!
Mielőtt megkérdeznéd, tudatnom kell veled, hogy nem azért írok, mert részegen rámásztam egy másik barátomra:-P Jót dumáltunk tegnap, és mivel szörnyen unalmasak az estéim, ráérek. Már Jongdae társaságára sem számíthatok, mert most is éppen Yixinggel randizik. Komolyan, kicsit irigyellek Sehun miatt, mert legalább van valamilyen alapzaj nálatok, amíg az én lakásom olyan csendes, mint egy kripta.

Hali Baekhyun!
Örülök, hogy írtál! Itthon lassan úgy érzem magam, mintha ősemberek közt lennék, mert értelmes beszédet nem hallani, csak azt a bizonyos „alapzajt”, amit említettél. Hidd el, én rohadtul élvezném a te kriptaszerű lakásodat.

Akkor egy napra cseréljünk helyet!

Szerintem sokkal jobb ötlet lenne, ha elmennék hozzád, és csendesen beszélgethetnénk egy-egy pohár kókusz likőr mellett. De ez sajnos most nem lehetséges, mivel a nővérem rám sózta a kiskutyáját, aki elég, ha ezt a lakást teszi tönkre…

Egy kutyuli! Milyen szerencsés vagy! Az egyetlen állat, ami nálam tartózkodik, egy hatalmas pók, ami olyan magasan van, hogy még létrával sem érem el:-(

Nem tartanál olyan szerencsésnek, ha látnád, hogy néz ki az ágyam, miután lepisilte, a kedvenc fülhallgatóm, amit széjjelrágott, nem beszélve az idegeimről, amik teljesen kivannak az állandó vonyításától a nővérem után. Ráadásul ma a munkahelyemen is kiborítottak…

Mit dolgozol? Várj, kitalálom! Mondd, hogy állatorvos vagy, és vihetem hozzád a cicát, amit tervezek beszerezni! Nem, biztos nem vagy az, mert akkor toleránsabb lennél a kutyulival. Esetleg szobafestő? Ráférne már egy újabb réteg a falaimra, és nincs egyetlen jó szakember sem, akiben megbíznék, így kénytelen leszek magam megcsinálni, de legutóbb is leestem a létráról, és több mint egy hónapig nyomtam az ágyat nyakig begipszelve. Vagy lehetnél ügyvéd, hogy kihozz a hűvösről, amikor néha napján bevisznek, amiért ittas állapotban megrongálok pár bútort a bárban vagy nekimegyek egy nálam háromszor akkora csávónak… Össze-vissza fecsegek itt neked! Szóval mi a foglalkozásod?

Nem zavar, ha fecsegsz, rögtön jobb kedvem lesz tőle:-) Az a folt az ágyamon már nem is annyira kiábrándító. Egyébként tesi tanár vagyok egy általános iskolában. Tudod, van a szemüveges, okos tojás matek tanár, a flúgos, múltban élő töri tanár, és vagyok én, akibe az összes lány bele van zúgva, akit a legmenőbbnek tartanak a fiúk, és mindent megtesznek azért, hogy óra végén megdicsérjem őket. Az én órámon úgy futnak, mint a nyulak, bezzeg a harminc évvel idősebb kollégámén csak vánszorognak.

Biztos vagyok benne, hogy engem semmivel nem tudtál volna rávenni a futásra! Szerettem suliba járni, egyetlen tantárgy volt, amitől a szőr is felállt a hátamon, az pedig a tesi óra. Folyton ellógtam róla, inkább beszöktem a festő kurzusra, nem mintha a rajztudásom olyan remek lett volna, de akkor is inkább az ecsetet tartottam a kezemben egy súlyzó helyett. És mi volt ma a gond, ha nem vagyok túl indiszkrét.

Az egyik anyuka rám mozdult, mire bevallottam neki, hogy meleg vagyok, meg persze hozzátettem, hogy egyébként sem jönnék össze az egyik tanítványom szülőjével. Ő meg bosszúból olyanokat kezdett terjeszteni rólam, hogy én bámulom a gyerekeket órán, sőt, az övét még meg is fogdostam…

Ribanc! Utálom az ilyen bosszúálló picsákat. Azt hiszik, hogy nekik mindent szabad, és ha nem az van, amit ők akarnak, piszkos eszközökhöz nyúlnak. Ha esetleg kirúgnának, nyugodtan gyere át a mi sulinkba. Én pont ma bocsátottam el a tesi tanárunkat, de az a fószer tényleg molesztálta a diákokat, úgyhogy mennie kellett.

Te bocsátottad el? Ez azt jelenti, hogy egy iskola igazgatója vagy?:-O

Ja. De ne érezd emiatt feszélyezve magad, mert egyáltalán nem vagyok az a „felvágok a két diplomámmal, és a rangommal” fajta.

Két diploma?! Én meg olyan tárgyat tanítok, amihez még ész sem kell…:/

Ugyan már! A mozgás irtó fontos, a sporttól egészségesebbek leszünk. Mondjuk, ezt vicces az én számból hallani, mert az egyetlen mozgásforma, amit űzök, az a lépcsőzés az irodámig, és azt is csak muszájból teszem, mivel nincs lift a suliban. Talán ha te lennél a személyi edzőm, nem lennék olyan lusta…:-)

Ezt még meg kell fontolnom, te férfiak megtestesült álma! Vagy szólítsalak mától igazgató úrnak?:-D Jaj ne, Toben beszabadult Sehunhoz, aki meg akarja ölni, amiért megzavarta, de a tesóm engem fog kinyírni, ha valami baja lesz a kis pisisnek, úgyhogy most mennem kell, hogy mentsem a bőrét! Még beszélünk!
***
Szia Baek!
Tudod, milyen nap van ma? A megismerkedésünk első hónapfordulója. Nem gondolod, hogy ezt meg kéne ünnepelnünk?

Dehogynem! Készen állok egy egész éjszakás chat partira!

Én nem igazán erre gondoltam. Egy hónapon keresztül mindennap leveleztünk, éjszakába nyúló beszélgetéseket folytattunk, de még akkor is írtunk egymásnak pár sort, amikor nagyon elfoglaltak voltunk. Itt az ideje, hogy megtapasztaljam a személyes bájadat^^ Le kell csekkolnom, hogy tényleg olyan álom pasi vagy-e, amilyennek tartod magad:-P

Kételkedsz a szavamban? Bezzeg amikor Sehunnak azt mondtam, hogy egy este megvolt Ryan Gosling és Heath Ledger, simán bevette, pedig szegény Heath már tíz éve halott.

Visszatérhetnénk arra, hogy találkozunk-e ma?

Ja, majd’ elfelejtettem! Basszus, Sanghajban vagyok! Tök váratlanul ért a felkérés, ma délelőtt közölték, hogy adódott egy lehetőség, ami azt jelenti, hogy a következő két hónapot itt fogom tölteni. Ez szinte olyan, mint egy diákcsere program, én fogom vezetni mostantól az egyik itteni iskolát, egy kínai igazgató meg az enyémet. Borzalmas ez a nyelv, és a kajájuk is! Egy valami éltet: a pasik! Tudod, milyen dögös példánnyal ismerkedtem össze a suliban? Nálunk miért nem ilyen szexisek a kémia tanárok? A végén még ideköltözök! Egyébként neked sem ártana végre bevetned magad. Komolyan mondom, lopd el Sehun egyik pasiját a négyből, és kamatostul fizesd neki vissza a hangoskodást! A hármas egy nyerő szám, vidd azt, de ha rusnya, akkor egye fene, passzolhatod.

Miért kéne megcsalnom a barátomat?

Mi van? Egy hónap alatt megtudtam, hogy a nővéred rád nyitott szex közben, ráadásul pont akkor, amikor elvesztetted a szüzességed, de Yoora ahelyett, hogy gyorsan becsapta volna az ajtót, jól megbámulta a srácot. A tekintetük összekapcsolódott, aztán a pasi, akit éppen meghúztál, beleszeretett a nővéredbe, mert kiderült, hogy valójában biszex, majd egy évre rá lett egy gyerekük, akinek te vagy a keresztapja, ami rohadt kínos, és iszonyat szarul érzed magad, ahányszor a csávó közelében vagy. Azt is elmondtad, hogy kiskorodban folyton a nagymamád és a barátnői társaságában voltál, akik minden pénteken vetkőzős pókert játszottak, és valószínűnek tartod, hogy az a látvány, amit akkoriban kellett elviselned, vezetett ahhoz, hogy hányingered támadjon, akárhányszor meglátsz egy meztelen női testet a filmekben. Egyszer lerókáztad a randi partneredet, mert véletlenül rossz jelenetet választott ki a pornó oldalon, és az tárult a szemed elé, ahogy egy nagyid korabeli hölgy… De azt egy szóval sem mondtad, hogy van barátod!

Zavar, hogy nem vagyok szingli? Keresd meg nyugodtan a dögös kémia tanárt, egy órán belül úgyis velem fogsz írogatni. Isztok egy pohárkával, aztán felmész a lakására, hogy kiderüljön, mennyire működik köztetek a kémia, ami egyébként nagyon is működni fog, de amikor elmúlik az élvezet okozta varázs, elmenekülsz tőle, és a taxiból küldesz nekem egy üzit, amiben elújságolod, hogy ez a pasi sem az igazi. Ezt követően elkezdünk beszélgetni mindenféle butaságról, és már csak arra fogunk eszmélni, hogy hajnali kettőkor még mindig nem alszunk, pedig a másnap ugyanolyan fárasztó lesz, mint az eddigiek.

Szerintem az nem gáz, hogy én egyfolytában a telómon lógok, de te miért foglalkozol többet velem, mint a pasiddal?

Honnan tudod, hogy amikor cuki kiskutya fejeket küldözgetek neked, nem járja be a keze az egész testem felületét? Sajnos elég ritkán ér rá, mert orvos, szóval épphogy be tud szuszakolni engem két életmentő műtét közé, de most éppen nálam van, és hallgatom, ahogy magára folyatja a vizet a zuhany alatt. Ne haragudj, de úgy döntöttem, bemegyek hozzá, mert minden percet ki kell használnom, amit vele tölthetek.

Nyugodtan menj csak, de amikor a szuper orvos pasid elrohan életeket menteni, te rögtön a telefonod után fogsz nyúlni, hogy elújságolhasd nekem, milyen szar, hogy egy nyugis éjszakátok sem lehet kettesben. Aztán úgy belemerülünk a semmiségek kitárgyalásába, hogy arra eszmélsz, elfelejtetted visszahívni a pasid, amikor megcsörgetett, annyira elvontam a figyelmedet. Morogva a fejemhez vágod, hogy ez miattam van, de igazából nem haragszol rám, mert éppen a legutóbbi vicces megjegyzésemen nevetsz…
***
Szia Chan!
Képzeld, újra Szöulban vagyok. Nem futunk össze?

Szóval nem volt elég dögös ahhoz a kémia tanár, hogy külföldön maradj?:-P Amúgy rossz hírem van: Kyungsoo nagypapája megbetegedett, ezért Tokióba megyünk, hogy ápolgassuk. Azt reméli, ismer valami gyógymódot, amivel rendbe hozhatja…

Az univerzum nem akarja, hogy mi ketten találkozzunk:-( Pedig el akartam mesélni, mekkora lúzer vagyok! Tegnap este ért földet a gépem, és az első utam Sehunhoz vezetett, mert délután felhívott, és tette nekem a szépet. Már megint sikerült levennie a lábamról, már megint az ágyában kötöttem ki, és te megint nem voltál otthon, pedig megakadályozhattad volna, hogy baromságot csináljak. De amíg kiment a fürdőbe, belopóztam a szobádba, és magamba szívtam az illatod a kispárnád ölelgetése során. Végighúztam az ujjaim a gitárodon, megsimogattam a polcodon ücsörgő macit, és tudom, hogy egy megveszekedett őrültnek fogsz nézni, de elcsórtam az egyik pulcsidat, ami ebben a pillanatban is rajtam van. Nagy rám, de nem zavar, mert olyan érzés, mintha velem lennél.

Ne már! Majdnem lekéstem a gépet, mert sosem tudok elutazni a kedvenc pulcsim nélkül! Gondoltam, hogy Sehun egyik ágyasa nyúlta le, de fogalmam sem volt arról, hogy pont te jártál nálunk tegnap este. Ráadásul… A rohadt életbe! Csak nem azt kiabáltad, hogy „Chanyeollal kéne lennem helyetted?”

Mi? Te hallottad ezt? Csak azért mondtam, hogy szenvedjen egy kicsit. Mindenki az egekig magasztalja, legalább ezen a téren nem akartam beállni a sorba.

Hazamentem bepakolni a bőröndömet, és közben végig a nyögéseidet hallgattam. Ha most elmondanék valamit, nagyon elszállnál magadtól, úgyhogy inkább befogom.

Mondd el! Csak nem felizgultál a hangomtól?


Chan, téged beindított a hangom, ez állati!

Mégis mi az állati abban, hogy amíg a párom halálra aggódja magát a nagypapája miatt, ahelyett, hogy minél hamarabb biztosítanám a támogatásomról, ledőlök az ágyamra, hogy örömet szerezzek magamnak annak a hangjára, aki túlszárnyalja a szomszédunkban lakó lányt ribanckodás terén? Egy mocsadék vagyok, amiért az ártatlanság szobra helyett a démoni csábítás csapdájába sétáltam, amiért most is neked írogatok, amikor Soo azért küzd, hogy megmentse a világot. Te tettél valaha, valami jót az emberiségért?

Na jó, ahogy mondtad, egy ribanc vagyok, de ez nem egyenlő azzal, hogy kapcsolatokat teszek tönkre. Én nem kértem, hogy akkor is nekem írogass, amikor a párod a nagypapája halálos ágyánál üldögél, ahogy azt sem, hogy olyan dolgokat művelj… Azt állítottad, a hajadat téped minden pasi hangjától, aki Sehunnal van, én miért számítok kivételnek? Még jó, hogy azt nem mondod, hogy a démoni erőmmel manipuláltalak, hogy annak köszönhetően vonzódsz hozzám. Ne aggódj, nem foglak többet keresni, nem foglak ezután akaratomon kívül csábítgatni. Kyungsoo nagypapájának pedig jobbulást kívánok!
***
Szia Baek!
Olyan hihetetlen, hogy nemrég még a megismerkedésünk első hónapfordulóját ünnepeltük, most meg egy hónapja nem beszélünk egymással. Én nem bírom ezt tovább, hiányzol! A soraid a legfárasztóbb napomon is mosolyt csaltak az arcomra, a vidámságod töltött fel energiával, és tudom, hogy megbántottalak, de ezúton szeretnék bocsánatot kérni tőled.

Szia Chan!
Te is hiányoztál! Konkrétan odaadtam Jongdae-nek a telefonomat pár napra, mert ha nálam lett volna, nem tudtam volna ellenállni annak, hogy írjak neked, de makacsul arra vártam, hogy te kezdeményezz. Képzeld, egy hónapja nem szexeltem! Nem tettem szüzességi fogadalmat, de a szavaid ráébresztettek arra, hogy rég elmúltam tizennyolc, ezért nem kéne fűvel-fával ágyba bújnom, szóval már csak azzal fogom csinálni, akibe szerelmes leszek. És még részegen sem inogtam meg! Na, nehogy azt hidd, hogy egy alkoholista vagyok, csupán kétszer iszogattam az utóbbi időben, és egyszer sem estem kísértésbe, úgyhogy igazán büszkének érzem magam. Jaj, most is csak a hülyeségeimmel fárasztalak, pedig sokkal fontosabb ennél az, hogy mi történt Kyungsoo nagypapájával. Jobban van?

Igen, hála az égnek rendbe jött. Képzeld, annyira szívszorító történet játszódott le a kórházban, hogy még mindig megkönnyezem, ha eszembe jut. Egyik nap behoztak egy hölgyet a nagypapa kórtermébe, akiről kiderült, hogy az első szerelme volt. Annyira aranyosan viselkedtek egymással, mintha még most is azok a szégyenlős tinik lennének, akik a kezüket sem merik összeérinteni, és közben napról napra egyre több közös emléket idéztek fel. Gonoszság részemről, de azért drukkoltam, hogy amikor kiengedik a kórházból a papát, ne a nagyihoz menjen haza, hanem utolsó éveit töltse a nagy szerelme mellett, ha már élete meghatározó részében nem lehetett vele. De mivel ez nem egy tündérmese, az öreg hazatért a feleségéhez, az asszonyt pedig a férje vitte magával, ahogy a rend megkívánja. A történetük nem végződött happy enddel, de engem ráébresztett arra, hogy nem akarok úgy járni, mint ők, ezért felbontottam a jegyességet Kyungsoo-val.

Tessék? Várj, hadd bőgjem ki először magam ezen a szomorú történeten… Te komolyan gyűrűt adtál egykor Kyungsoo-nak, amit most visszavettél tőle? Normális vagy, ember? Megsértődhetnék azon, hogy az eljegyzéses infót sem osztottad meg velem, de jobban kiakaszt az a tény, hogy elhagytad azt az angyali srácot! Miért tetted ezt? Kyungsoo kedves, okos, tiszteletre méltó munkája van, a családját is szereted, hol itt a probléma?

Az a probléma, hogy amikor meghallom egy mentőautó szirénázását, nem az ugrik be először, hogy mi van, ha Soo fekszik benne, nem érte aggódom a legjobban. Az a probléma, hogy egyfolytában egy olyan valakire gondolok, akit még sosem láttam, ahelyett, hogy azon járna az eszem, akivel együtt töltöttem öt és fél évet…

Mennyit? Az rengeteg idő! Vissza kell őt hódítanod! Menj be abba a kórházba, ahol dolgozik, és az egyik sikeres műtéte után kérd meg újra a kezét! Tudod, az orvosokat mindig felvillanyozza egy jól végződő operáció, szóval abban a pillanatban tutira nem fog visszautasítani.

Baekhyun! Találkozni szeretnék veled.

Nem, nem száradhat a lelkemen egy boldog kapcsolat vége. Te meg én alig ismerjük egymást, ennek az égvilágon semmi értelme sincsen!

Tudom, hogy hajnali háromkor Nutellát eszel, ha valami bánt. Nem sokon múlt, hogy rámozdulj Yixingre, aki a legjobb barátod pasija, ami duplán kínos lett volna, hiszen Jongdae-re már rámozdultál pár héttel azelőtt. Egyetlen társad a lakásodban egy pók, amit valószínűleg én még létra nélkül is elérnék, szóval többek közt ezért is jól járnál velem. Tudom, hogy azért lett belőled igazgató, mert megtettél ezt-azt az előző dirinek, de ettől függetlenül persze megvan minden képességed ahhoz, hogy főnök legyél. Folytassam?

Úristen, az igazgatóvá válásom történetét még Jongdae sem tudja! Túlságosan megbízom benned, és én is túlságosan sok mocskos sztorit tudok rólad ahhoz, hogy eléggé ismerjelek attól függetlenül, hogy még egyszer sem találkoztunk. Miért kellett anno beleolvasnod Sehun levelezésébe, te vagy a hibás mindenért!

Jól van, vállalom, én vagyok a hibás, de ha már így alakultak a dolgok, nem hozhatnánk ki a legjobbat az egymásba botlásunkból? Értsd meg, hogy csak attól boldogabb leszek, ha írsz nekem pár sort, mi lenne, ha itt lennél a karjaimban? Te nem akarsz itt lenni?

Nem! Hogy én is végighallgassam Sehun négy menetét, kizárt! Inkább neked kéne itt lenned velem, de nem most. Véget ért egy nagyon hosszú kapcsolatod, időre van szükséged, mielőtt belevágsz egy újabba. Mi lenne, ha egy hónap múlva ezen a napon este nyolckor találkoznánk a Starlight Caféban?

Egy hónap? Te meg vagy húzatva? Azt sokkal többnek érzem nélküled, mint azt az öt és fél évet Soo-val. De jól van, legyen! Utána viszont készülj fel arra, hogy nem fogsz levakarni magadról. Odaköltözöm, úgyhogy szabadíts fel a cuccaimnak egy szekrényt, kell egy hely a fogkefémnek meg a törölközőmnek a fürdőben, és remélem, nagy, kényelmes ágyad van, ha nem, akkor szerezz be egyet addigra!

Szóval azért akarsz összejönni velem, hogy megszabadulj Sehuntól, ugye?:-D

Abszolút:-P Ja, és azt is vedd számításba, hogy ha nekünk kell vigyázni Tobenre, búcsút inthetsz a szép lakásodnak. Meg a keresztfiam is tud ám rombolni, szóval az álom kéród hamar le lesz lakva, ha beteszik a lábukat, ez nem jelent gondot számodra?

Ha te velem leszel, felőlem egy elefánt is betérhet rombolni hozzánk, nem fog érdekelniXD Nem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy engem válassz a világ legrendesebb pasija helyett, de ígérem, mindent megteszek annak érdekében, hogy sose bánd meg a döntésed^^
***
Drága Baek!
Még két hét, három nap, és másfél óra választ el attól, hogy végre találkozzunk. Eléggé megviselnek a nélküled töltött percek, kezdek belebolondulni a strigulák tengerébe, amiket a naptáramba húzok. Egyébként nagy újságom van számodra: Sehun három napja ugyanazzal a sráccal tér haza este, és képzeld, tegnap csak beszélgettek és filmet néztek, el tudod ezt te hinni? Én meg olyan kísértésbe estem, hogy megkértem őt, vigyen el hozzád, de azt mondta, nem tudja a címed, mert sosem járt a lakásodon, úgyhogy a sors is azt akarja, hogy kibírjam a nyavalyás határidőig.

Ne már! Sehunnak előbb lett kapcsolata, mint nekünk? Ez a tény elég kétségbe ejtő! Én is kísértésbe estem ám, és felmentem a Facebookra, hogy meglesselek, de három Park Chanyeolt dobott ki az oldal. Az egyik profilkép egy majmot ábrázolt, a másik egy majom kinézetű fickót, a harmadiknál be sem volt állítva fotó, úgyhogy kezdek parázni!

A majom vagyok én. Mármint nem a majom kinézetű ember, hanem az a cuki csimpánz, aki nemrég született az állatkertben. Elmentem a tesómékkal, lefotóztam, és gondoltam, ezt kiteszem, mert sejtettem, hogy rám fogsz keresni. Direkt töröltem az összes képet, amit azelőtt feltöltöttem, mert ha te időpontokat szabsz meg nekem, nehogy már ilyesmivel csalj.

Te nem kutakodtál utánam?

Nem, mert nagyon magabiztosan azt állítottad, hogy te vagy a férfinép álma, és úgy döntöttem, hiszek neked. Ha meg mégis ronda lennél, Kyungsoo-nak van egy plasztikai sebész ismerőse, aki kedvezményes áron segítene a problémán. Már konzultáltam vele, hogy készüljön fel erre az eshetőségre:-P

És mi van akkor, ha te nem fogsz nekem tetszeni? Remélem, akkor is él a plasztikai sebész ajánlata:-P De engem még az sem hagy nyugodni, hogy nem tudom, milyen lehet a hangod. Nem ér, hogy te már hallottad az enyémet! Bár annak igazán örülök, hogy bejött, amit hallottál:-D Esküszöm, kifutok a világból, ha olyan hangod van, mint egy cincogó kisegérnek! Egyszer találkoztam egy fiúval az egyik szórakozóhelyen. Egész este őt stíröltem, iszonyat szexi volt, aztán táncoltunk, és a mozgása is teljesen beindított. Amikor viszont szólásra nyitotta a száját, úgy eliszkoltam, mintha pisztolyt fogott volna rám! Rendkívül kiábrándító, amikor egy helyes pasi úgy nyávog, mint egy macska, akinek a farkára léptek.

Szóval, ha nem tetszik a hangom, akkor tök mindegy, milyen jól megértjük egymást, el fogsz szaladni? Ezt jó tudni, mert akkor felfogadok néhány biztonsági őrt, hogy ne tudj megszökni előlem:-P

Most elbizonytalanítottál! Eddig úgy gondoltam, irtó szexi hangod lehet, de mi van, ha mégsem? Tudom, hogy gyerekes, de engem ez tényleg zavar… Küldj egy hangfájlt! Nem akarom, hogy telefonon beszéljünk, mert az megtörné a levelezésünk varázsát, de meg kell bizonyosodnom arról, hogy nem vinnyogsz.

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh oh

Nem ér a YouTube-ról lelopni egy baromi jó hangú pasi coverjét! Vagy ezt komolyan te énekelted? Anyám, azt hiszem, két nappal korábban kell találkoznunk!

Csak két napot nyertem a fantasztikus hangommal? Ha küldenék magamról képet, ebből a számból minimum egy tízes lenne! Na, mehet?

Nem! Ragaszkodom a szabályokhoz. Viszont van egy ötletem. Szex chateljünk! Olyat még senkivel sem csináltam, úgyhogy ez lesz az első alkalmam. Hát nem romantikus? Mi van rajtad, bébi?

Egy csöves melegítő nadrág, meg egy ezer éves póló, aminek mindkét hónalján tátong egy lyuk:-P

Á, ez szörnyen izgató, félig már meg is keményedtem! Szeretnéd tudni, rajtam mi van? A te pulcsid, és azon kívül semmi más… Mondjuk, kicsit koszos már és büdös, de ez annak tudható be, hogy nem vagyok hajlandó levenni magamról, amikor itthon tartózkodom. Jongdae múltkor azt mondta, ha nagyobb és erősebb lenne, felkapna, hogy betegyen a mosógépbe, ha már másképp nem tudná kimosni a pulóvertXD

Baek, én már attól kész vagyok, hogy a pulcsim van rajtad, úgyhogy felesleges továbbmennünk.

Dehogy felesleges! Mondd el, mit csinálnál velem, ha most itt lennél!

Letépném rólad azt a pulóvert, hogy… hogy berakhassam végre a mosógépbe:-P

És miután a mosógép elindulna? Képzeld el, hogy ott fekszek meztelenül az ágyon, mindenemet felkínálva arra várok, hogy odalépj hozzám, és…

Betakarnálak, hogy meg ne fázz:-P

Ünneprontó! Na jó, hagyjuk abba, pocsék vagy a szex chat terén! Szívből remélem, hogy a valóságban rámenősebb leszel majd:-P

Miután rád teríteném a takarót, hagynám, hogy végignézd, ahogy levetkőzök. Lassan, nagyon lassan válnék meg a ruháimtól, és közben a kezem néha illetlen helyekre tévedne a testemen. Aztán bebújnék melléd, mert téged mégiscsak jobb lenne simogatni, mint magamat, és bevetném mind a tíz ujjam plusz a szám, hogy felkészítselek arra a hullámvasútra, amiről sosem akarsz majd leszállni…

Öt nap! Találkozzunk öt nappal korábban!
***
Baek, nem fogod elhinni, hogy mi történt! Áthelyeznek a sulidba, holnap kezdek nálatok! Amikor a főnököm kimondta a neved, én azt hittem, ott helyben elájulok! Hát nem fantasztikus?

Nem! Ez több okból is borzalmas hír! Nem találkozhatunk az iskola falai között először! És nem lehetek a felettesed, ez mindent el fog rontani:-(

Ugyan már! Mindenre van megoldás. Áttesszük ma estére a randit, az meg ne zavarjon, hogy a suliban irányítani fogsz, mert az ágyban úgyis az enyém lesz az irányító szerepe^^

Cöh, milyen biztos valaki a dolgában! Mégis honnan veszed, hogy nem én leszek a domináns fél? És én még sosem bonyolódtam viszonyba egy kollégámmal sem…

Ennek csak az az oka, hogy ronda matek meg uncsi töri tanárokkal vagy körülvéve, de ha megpillantod az ász tesi oktatót, könyörögni fogsz, hogy szünetben zárkózzunk be a szertárba! És én nem holmi viszony leszek, hanem életed szerelme, ezt jobb, ha tudod:-)

Örülök, hogy ennyire bízol magadban, de én konkrétan hisztériás rohamot kaptam, úgyhogy nem megyek sehova!

Fél óra múlva legyél a Starlightban, különben betörök a suliba, és kinyomozom, hol laksz!

Erőszakos barom! Kirúglak, mielőtt eltölthetnéd az első munkanapodat nálunk!

Visszaélsz a hatalmaddal?T_T Igazad van, hagyjuk a randit! Ha rosszul sikerülne, bosszúból kirúgnál, és akkor nem elég, hogy összetörne a szívem, még munkanélküli is lennék. Biztos az univerzum jele volt az, hogy a beosztottad lettem.

Idióta! Ne ijedj be, az az én reszortom! A te feladatod az, hogy bátoríts és összekaparj. Mellesleg mi sikerülhetne rosszul a randin?

Mondjuk, kiderülne, hogy a humoros megjegyzéseidet valami vicc blogról szedted, és egy személyes találka alkalmával meg sem tudsz nyikkanni.

Ezt kikérem magamnak! Ha lenne időm, én üzemelném azt a vicc blogot, sőt, hármat is egyszerre! Sokkal valószínűbb az, hogy annak ellenére, hogy jól csókolsz, rosszul leszek a leheletedtől.

Én olyan jól csókolok, hogy még a lábszagomtól meg az orrszőrömtől sem leszel rosszul, mert elvonja majd a figyelmed az élvezet.

Kezdesz az agyamra menni, Park!

Nem az agyadra akarok menni, hanem a testedre! Aztán befészkelem magam a szívedbe, a lelkedbe, de az agyadat békén fogom hagyni, nyugi! Na, készen vagy már? Tudod mit? Gyere abban, ami rajtad van!

A pulcsid van rajtam, Chanyeol! A büdös, koszos pulcsid, ami most már könnyáztatta is, mert idegességemben itt bőgök…

Ne csináld már ezt, Baek! Biztos vagyok benne, hogy ez lesz életem legcsodásabb randija, te miért kételkedsz ebben? Na jó, én odamegyek a kávézóba, és azt sem bánom, ha te csak két óra múlva fogsz megjelenni. Ha egyáltalán nem jössz el, az fájni fog, de valahogy túlélem…

Ott leszek!
***
Hol vagy, Chan? Most léptem be a kávézóba, de ez a hely tele van rondábbnál rondább fazonokkal, úgyhogy imádkozom, hogy ne legyél köztük. Jaj, már megint pánikba estem! Mi van, ha magas vagy, és elálló, lapát fülekkel rendelkezel? Az egyik bányarém rám kacsintott! Mondd, hogy nem te vagy az, légyszi!

Mi a bajod a magas emberekkel?

Az, hogy magasabbak nálam.

És? Te meg a főnököm leszel, de engem ez nem zavar, szóval nyeld le ezt a békát! A füleimet meg imádni fogod:-P Egyébként itt állok mögötted. Hátulról egészen rendben vagy, szívesen bámulnám a segged reggelig, úgyhogy nem muszáj megfordulnodXD Nehogy végül az arcod ábrándítson ki!
***
Édes Chanyeolom!
Ez volt a RANDI csupa nagybetűvel, ami minden magam fajta srác álma. Örülök, hogy ugyanolyan fesztelenül tudtunk beszélgetni, mint írásban. Elképesztő volt végre hallani a nevetésed, látni azt a varázslatos mosolyt, akárhányszor rám néztél. Nincsenek megfelelő szavak arra, hogy milyen jól éreztem magam, de szeretném, ha tudnád, hogy abszolút nem csalódtam, és a találkánk minden percét maximálisan élveztem. Tökéletlenül tökéletes vagy, álmodni sem tudtam volna nálad jobbat. Sajnálom, hogy ezeket nem személyesen mondtam el, de úgy látszik, ha komolyabb hangvételű dologról van szó, azt csak írásban tudom megfogalmazni.
Most azonban itt vergődöm az ágyamon, és a támlába verem a fejem, amiért hagytalak elmenni. Az a csók volt életem csókja, amit a kocsiban adtál, mielőtt kiszálltam, én mégsem hívtalak fel magamhoz, pedig minden vágyam az volt, csak meg akartam tartani a jó kisfiús álcámat, aki nem mászik rá a partnerére az első randin. Azt kívánom, bárcsak megtettem volna, bárcsak itt feküdnél mellettem, és holnap reggel együtt mennénk be a suliba.
U.I.: Szeretlek!
U.I.2: Ötször kitöröltem, mire elküldtem, de most azon agonizálok, hogy bárcsak hatodjára is megtettem volna! Tudom, nagyon korai ezt mondani, de nem akarom elrejteni előled az érzéseimet, még akkor sem, ha esetleg ez elijeszt téged…

Drága Baekhyunom!
Itt ülök a kocsimban, és a házad ablakait bámulom abban a reményben, hogy egyszer felbukkansz az egyikben, de eddig még csak egy szőke nőhöz volt szerencsém, meg verekedő gyerekekhez. Számoltam a másodperceket, és azért fohászkodtam, hogy írj rám, mert elég kényelmetlen lett volna az autóban aludni a te ölelő karod helyett. Nem akartam nyomulni, meggyőztem magam arról, hogy meghagyom neked a kezdeményezés lehetőségét, nehogy elijesszelek. Készen álltam arra, hogy itt várok reggelig, aztán mielőtt kiszállunk a suli előtt, össze-vissza csókolgatlak, ha már éjszaka nem tehettem, de nagyon boldoggá tesz, amiért pár percen belül újra veled lehetek.
Bármikor írhatsz nekem! Ha úgy érzed, hogy nehéz hangosan kimondani, csak pötyögd be a telefonodba, amit szeretnél, még ha melletted fekszem is. Nem hazudok, szerelmes voltam Kyungsoo-ba, nem foglak azzal ámítani, hogy te voltál az első. Azt viszont nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ezentúl életem végéig veled akarok lenni, mert beléd nem csak szerelmes vagyok, te lettél a legjobb barátom, a lelki társam, az, akivel teljesen egy hullámhosszon mozgunk, akivel egyek a gondolataink, az érzéseink…
U.I.: Szeretlek!
U.I.2: Én egyszer sem töröltem ki, és nyugodtan mássz rám az első randin, hiszen azt mondtad, azzal fogsz legközelebb ágyba bújni, akibe szerelmes leszel:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése