2020. december 11., péntek

Hwasa - Ne állj szóba idegenekkel |OS|


 

MUSIC CHALLENGE - Call Me Karizma: Nails 


„Ne állj szóba idegenekkel!” – hajtogatta gyakran nagymamám nekem és a nővéremnek.

Tesóm fejét lehajtva engedelmeskedett az intelemnek, amíg én kíváncsisággal telve fordultam minden emberhez, aki keresztezte utam.

Még jó, hogy szegény nagymamám nem élte meg a nyolcvanat. Elég fejfájást okoztam a szüleimnek; legalább ő sosem tudta meg, mi lett belőlem. Sosem tudta meg, hogy huszonhárom évesen nemhogy napi szinten állok szóba egy csomó idegennel, még le is fekszem velük, amiért pénzt kapok.

Egyszóval kurva vagyok. Régebben nem mertem kiejteni ezt a szót a számon. Mindenféle szinonimával helyettesítettem, de rájöttem, attól még nem lesz kevésbé szégyenletes, amit csinálok, mert örömlánynak hívom magam.

Unnie bezzeg két diplomát is bezsebelt. Van egy kisfia, szerető férje, akiket nem is ismerek. Tizennyolc évesen ugyanis leléptem otthonról. Nem bírtam elviselni a béklyókat, fojtogatott az a tökéletesség, ami a családomat jellemezte. Valami újra, valami izgalmasra vágytam, így hát búcsú nélkül hagytam el szülővárosom, hogy a mesés Szöulban próbáljak szerencsét.

Aztán hamar ráeszméltem, hogy hiányzik az otthon kényelme. Pincérként, pénztárosként nem kerestem annyit, amiből jól élhettem volna, azt viszont nem engedte a büszkeségem, hogy hazamenjek. Így a pénzszerzés legkönnyebb fajtáját választottam.

– Szia Hwasa – kiált utánam Minkyu. Jaj ne! Ezek szerint még mindig nem sikerült láthatatlanná válnom előtte, pedig minden erőmmel azon szoktam lenni. Annyira szánalmas szegény. Ezerszer megmondtam már neki, hogy nem szeretnék vele randizni, de ő folyton újra próbálkozik. Látszik, hogy nem ismer eléggé. Ha én egyszer nemet mondok, akkor ezredjére is nemet fogok mondani.

– Sietek! – vetem oda neki, rá sem nézve.

– Várj! Hoztam neked Jajangmyeont! – Megszaporázom lépteim, de nem vagyok elég gyors. Hamar beér, és a kezembe nyomja a kajás dobozt. Legalább ma sem kell ételre költenem. Csak ne lenne állandóan bűntudatom evés közben.

– Drága Minkyu! Ez alkalommal is nagyon szépen köszönöm ezt a finomságot, de továbbra is azt kell mondanom, hogy ettől még nem fogok veled elmenni randizni. Egy hozzád illő lánynak kéne adnod inkább. Ne fecséreld rám az idődet!

– Mégis milyen lány illik szerinted hozzám? – kérdezi lehangoltan. Most komolyan azt hitte, hogy egyik napról a másikra meg fog változni a véleményem? Tegnap még udvariasan lerázom, ma a karjaiba omlok, holnap meg feleségül megyek hozzá?

– Egy kedves, csendes, visszahúzódó lány, aki szeret olvasni meg keresztrejtvényt fejteni.

– És hozzád milyen fiú illik? – Eltökélten mered a szemembe. Mintha egy pillanat alatt át tudna változni azzá az álom pasivá, akit lefestek.

– Egy ízig-vérig rossz fiú. Aki gitározik, és felpattanhatok a motorjára, hogy beleszáguldjunk a sötét éjszakába.

– Kicsit tanultam gitározni… és… Veszek egy motort… – Legszívesebben a hajamat tépve toporzékolnék az utca közepén. Vajon, ha azt mondanám neki, azok a fiúk jönnek be, akik leugranak a tizedikről, rohanna, hogy mihamarabb a mélybe vesse magát?

– Jaj már! Te túl jó vagy, nem érted? Egy bárányból sosem lesz farkas, még ha farkasbőrt is ölt magára. Te nekem gitározva, motoron ülve is csak a kedves szomszédsrác leszel. Ennyi, pont. Most pedig ne haragudj, de mennem kell. További szép napot!

Minkyu bánatos kiskutya szemekkel néz utánam. A hátamon érzem szomorú tekintetét. Ilyenkor annyira sajnálom, de sajnálatból még sosem született szerelem. Nem tehetek róla, hogy rosszul vagyok kódolva. Más lányok a két kezüket összetennék, ha ilyen aranyos fiú ostromolná őket, aki ráadásul nem is egy bányarém. Nem éppen a legszebb, de egy épeszű csaj nem panaszkodna. Rajtam kívül valószínűleg bárki a lábai elé vetné magát, ám én valamiért sosem a jó utat választom. Otthagytam a családom egy ótvar melóért, a régi barátaimat hozzám hasonló prostikra meg drogdílerekre cseréltem. Miért pont a párkapcsolatok terén lennék normális?

Úgy vélem, drasztikusabb lépéshez kéne folyamodnom. Majdnem belehajítom a mellettem lévő kukába az ételt, mert akkor remélhetőleg legalább egy kicsit kiábrándulna belőlem, de annyira azért még én sem vagyok elvetemült, hogy így elpocsékoljam kedvenc harapnivalómat. Kiszúrok a járókelők közt egy kisfiút, akinek a ruházata arról árulkodik, nem éppen gazdag családból származik, és a kezébe nyomom a dobozt. Hála csillog a tekintetében, amikor köszönetet rebeg, az én gyomrom pedig már nem is korog olyan mérgesen, amiért le kell mondania a finom falatokról. Minkyunak köszönhetően a végén még szentté fognak avatni!

***

A hotel vörös kárpittal borított lépcsőjén felfele haladva eszembe jut, hogy ma van anyukám születésnapja. Kezem tétován a telefonom után nyúl, de mielőtt a hívás gombra tévedne ujjam, meggondolom magam. Évek óta nem köszöntöttem fel. Mégis mit mondhatnék neki? „Boldog szülinapot, anya! Mi újság veled? Én jól vagyok. Éppen most fogok találkozni a harmadik kuncsaftommal az est folyamán…”

Én választottam ezt az utat, úgyhogy nincs jogom nyafogni. Szép kis lakást bérlek, jókat eszek és bulizok a barátaimmal, nem kell megszakadnom a tanulásban, és valljuk be, a munkám sem túl nehéz. Oké, tudom, ezt nem is nevezhetem munkának. Bár azért néha a vécé fölé görnyedve lel rám a hajnal; annyira undorodom az életemtől.

Unottan nyomom le a luxus lakosztály kilincsét. Biztos egy hatvan pluszos vén trotty rejtőzik az ajtó mögött, akinek már szüksége van egy-két pirula segítségére ahhoz, hogy működésbe lendüljön a műszere. Nem is tudom, a klienseim melyik rétegétől kap el jobban a hányinger. A dúsgazdag öregektől, akik jóképűek, de folyton az apám jut eszembe róluk, vagy a ronda, félénk fiataloktól, akik már attól elmennek, ha levetkőzöm előttük.

Először a hatalmas, vörös rózsákból álló csokron akad meg a szemem, ami majdnem elfoglalja az egész asztalt. Mélyen beszívom bódító illatukat, végigsimítok a selymes szirmokon, miközben teljesen elbűvöl ez a gesztus, mert életemben nem kaptam még senkitől virágot.

Az ablakpárkányon gyertyák pislákolnak, sütemény illata terjeng a levegőben, ami sokkal inkább emlékeztet egy randira, mint egy lopott pásztorórára. Mindjárt magamba csípek, hogy megbizonyosodhassak arról, ez tényleg a valóság.

– Élőben sokkal gyönyörűbb vagy, mint a képeken.

Ijedtemben ugrok egyet. A szemem még nem szokott hozzá a sötétséghez, ezért hiába erőltetem, nem találom a hirtelen megszólaló hang forrását. Megborzongok. Egyszerre rémisztő és izgalmas ez a szituáció. Nem beszélve az ismeretlen hangjáról. Mély, titokzatos, olyan váratlan élményeket ígér, melyekre régóta áhítozom.

– Vetkőzz le, és bontsd ki a hajad!

Ez rohadt bizarr, baszki! Hátat kéne fordítanom, becsapni magam mögött az ajtót, és meg sem állni hazáig. Ott bezárkózni, popcornt majszolva tévét nézni, mint egy átlagos hétköznap estén. De hát én mindig is utáltam az átlagos dolgokat. Végre történik valami meglepő, valami vérpezsdítő. A megszokott szürkeség helyett színes fénycsóvák jelennek meg lelki szemeim előtt, mialatt egymás után hullnak le rólam a földre a testemet borító ruhák.

Fura érzés lesz rajtam úrrá, amikor meghallom halk sóhaját. Többre szomjazom, ezért lassan végighúzom kezem a mellemen. Ahogy légzése gyorsul, az én ujjaim is egyre fürgébbek lesznek, egyre lejjebb haladnak…

– Ne olyan gyorsan!

Bennem reked a levegő, amikor megragadja csuklómat. Hátulról préselődik hozzám; forró lehelete csiklandozza fülemet, nadrágján keresztül érzem dudorodó férfiasságát. Éget a vágy, hogy szemtől szembe kerülhessek vele, de moccanni sem merek. Félelemmel vegyes mámor fut át rajtam, adrenalin árad szét lüktető ereimben.

Az első kliensem ma egy lepukkadt autó hátsó ülésén dugott meg. Az aktus alatt azt számolgattam, mennyi oda nem illő dolog hever szanaszét a kocsiban. Szerencsére a mekis zacskóknál abbahagyhattam a leltárt, mert három pornófilmeket megszégyenítő nyögésem után a csávó eldurrant, én meg félig meztelenül ugrottam ki az utcára. A blúzom begombolása közben még láttam, ahogy a használt óvszer a többi cucc között landolt...

Második alkalommal legalább már lakásra vittek, de a helyzet ott is kritikán aluli volt. Két testvér szükségleteit kellett kielégítenem, de nem éppen szokványos módon. Az egyik kerekesszékben ült, és nézte, ahogy a másik elkap. A sérült tag irányította az öccsét, kitalálta, miket csináljon velem, és hát valószínűleg az agya sem lehetett teljes mértékben tiszta az alapján, amiket mondott. Emellett olyan hangokat hallatott, hogy egyfolytában azt hittem, mindjárt feldobja a pacskert. 

Szóval érthető, mennyivel másképpen érzem most magam.

– Köszönöm a virágokat… – suttogom abban a reményben, hogy szóra bírom. Két forró tenyér tapad csupasz melleimre, amitől akaratlan nyögés csúszik ki a számon. Megdöbbent, hogy mennyire kívánom ezt a férfit. Évek óta űzöm az ipart, de még egyszer sem volt szerencsém hasonló erotikus élményhez.

– Hoztam egy kis sütit is. – Egy pillanatra elenged, és mielőtt visszatérne hozzám, elfújja a gyertyákat, hogy még azt a kevéske fényt is elvegye tőlem. Fázni kezdek, de amint az ölébe ültetve egyik kezével egy falat süteményt tesz a számba, a másikkal pedig a combomat cirógatja, elfelejtem, hogy valaha is fáztam, továbbá a teljes sötétség sem zavar.

– Ez isteni…

– A süti vagy a simogatás?

– Mindkettő – kuncogok fel megrészegülten. Képtelenség eldönteni, hogy a nyelvemen szétolvadó fehér csokoládé zamatos íze vagy a belső combomon barangoló egyre merészebb ujjak érintése esik-e jobban. A kettő egyszerre megmagyarázhatatlanul csodálatos párost alkot.

– Tudod, mit hoztam még? Egy méregdrága pezsgőt, amit rólad fogok lenyalni… – Gyors mozdulattal végighúzza az ujját a lábam között, mire sosem érzett forróság támad bennem. Hanyatt fektet a kanapén, majd ígéretéhez híven rám locsolja az üveg tartalmát. Hirtelen rosszul esik a hideg folyadék, de ismételten nem sokáig hagyja, hogy fázzak. Nem bírok csendben maradni, amikor nyelvével finoman megízleli a létező összes porcikámat, hát még amint arra a helyre téved, ami tomboló tűzzel lángol, amióta a közelemben van.

Belemarkolok a hajába, és addig vonaglok, amíg egy robbanás szét nem feszíti testemet. Halk nevetés szökik ki ajkai közül, miután nem vagyok képes abbahagyni a sikoltozást, aztán lassan rám ereszkedik, és gyengéden megcsókol. Nem gondoltam volna, hogy a bennem kavargó érzéseket lehet még fokozni. Fogalmam sincs, hogy néz ki ez a pasas, hogy mit dolgozik, mit szokott szabadidejében csinálni, de a csókjától ezernyi fényes pontocska hív szédítő táncba, és hajlamos vagyok azt hinni, a mennyország kapujában álldogálok éppen.

Lerángatom róla a farmerét, az alsóneműjét, és tétován a férfiasságára kulcsolom kezem. Szinte azon nyomban lefejti magáról ujjaimat, és egy határozott mozdulattal belém nyomul. Tetszik, hogy rögtön a lényegre tér, mert a csókjai annyira feltüzeltek, hogy megint robbanás fenyeget.

Ezúttal hevesen, követelőzőn csap le ajkaival az enyéimre. Lehetetlenség betelni ezzel a mámorral, ezért feljebb nyomom a csípőm, hogy fokozzak egyébként sem lassú tempóján. Körmeimet a hátába mélyesztem, mire megmerevedik, úgyhogy inkább visszavonulót fújva magam mellé engedem kezeimet.

– Csináld azt, amit előbb! – morogja az alsó ajkamat szívogatva. Újra és újra végigkarmolom a hátát, amiért cserébe egyre nagyobb sikolyokat csal ki belőlem. Félek, hogy fájdalmat fogok neki okozni, de akárhányszor le szeretnék állni, rám parancsol, hogy még erősebben vájjam belé a körmöm, és a csúcshoz közeledve már nem is tudnám kontrollálni magam.

Volt már részem szado-mazo szexben, de az eddigi alkalmaknál én voltam a szenvedő alany. Gyűlöltem az ostorcsapásokat, a bőrömre folyatott forró viaszt, de fogamat összeszorítva kellett tűrnöm a fizetség miatt. Sosem értettem, mit élvez a másik abban, ha fájdalommal sújtja a partnerét, de kezdek rákapni az ízére. Egy pillanatra ellököm magamtól, csak hogy a hasán is ott hagyjam nyomaim. Üresség utálatos érzése költözik belém, amíg nincs bennem, ezért szabad kezemmel megragadom lüktető nemességét, és gyors póz váltást követően fölé kerekedve engedem magamba.

Az orgazmus elemi erővel ragad magával. Egy másik dimenzióba repít, de a körülöttem keletkező köd fátylán át hallom, hogy partnerem további fájdalomért könyörög, és ha erre van szüksége, hát megadom neki. Kit érdekel, hogy ez a perverziója, ha közben egy varázsló az ágyban? Legalább nem az izgatja fel, ha engem bánt.

Teljes erőmből a vállába harapok, miközben vére kiserkenéséig nyúzom, ahol érem. Fejemet hátra vetve lovagolok rajta; felpörget a tény, hogy ezúttal én szabom meg az ütemet. Kicsit lelassítva hagyom, hogy megszívja mellbimbómat, miközben hüvelykujjával körkörös nyomást gyakorol a csiklómra, majd vad pattogásba kezdek, mintha a legrakoncátlanabb csődört akarnám betörni. Az újabb lökéseknek nem tudok ellenállni, így egy következő gyönyör hullám söpör rajtam át, amikor ő is megkapja a végső kielégülést. Homlokom a falnak csapódik, de meg sem kottyan az ütés; kábultan rogyok az alattam heverő testre, amit erősen szorítok magamhoz erőteljes zihálásom közepette.

– Mondd, hogy nem álmodom, és te valóban létezel… – suttogom az egyik hajtincsét csavargatva. Édes nevetése belém szivárog, ajkamra hintett röpke csókja emlékeztet arra, milyen elképesztő hullámvasúton ültem nemrégiben az ő jóvoltából. – Hiszel a szerelem első látásra elvében?

– De hisz nem is láttál még – harsan fel jóízű kacaja.

– A hangodból meg a gyengéd bánásmódodból ítélve te vagy a világ leghelyesebb pasija.

– És mi van akkor, ha reggelre egy szörnyeteggé változom? Ha a karjaimban való ébredés után a rusnya képemmel szembesülnél, akkor is tetszenék neked? 

– Amíg így csókolsz, felőlem Quasimodo is lehetsz. – Újra nevetés rázza a mellkasát, és játékosan a fenekemre csap. Olyan érzés fog el, mintha ezer éve ismernénk egymást. Annak ellenére, hogy semmit nem tudok róla, könnyedebben társalgok vele, mint Minkyuval, vagy bármelyik sráccal eddig. Istenem, add, hogy az életem mostantól átmenjen a Micsoda nőbe! Gyakran hasonlítom filmekhez a mindennapjaimat, de máig leginkább egy huszad rangú paródia volt porondon. – A munkám a baj, igaz? Hogy is várhatnám el, hogy beleszeress egy szajhába…

– Hé! Veled nincs semmi baj.

– Akkor veled van? Fenséges süteményt sütsz, romantikus randit hozol össze egy utcalánynak, és sorolhatnám még. Tökéletes vagy!

– Senki sem tökéletes, szépségem! Lehet, hogy egy sorozatgyilkos vagyok, aki prostituáltakat öl. Erre még nem gondoltál? – búgja sejtelmes hangon, de nem sikerül megijesztenie.

– És még a humorod is páratlan – vihogok fel idétlenül. Mit titkolhat előttem? Tutira házas és van három meseszép gyereke. A nőci biztos fáradt szexelni a porontyok miatt, ezért vette igénybe a szolgálataimat. Fenébe! Ostoba, felszínes liba vagyok, de gonosz nem. Eszem ágában sincs elvenni egy apát a gyerekeitől, elég kínos az is, hogy amíg ők otthon alszanak, apuci pezsgőt lefetyel a köldökömből. Ó, miért is kellett most erre gondolnom? Még a végén az ágyhoz láncolom, és örök életére a szex rabszolgámmá teszem.

– Mennem kell… – Jeges rémület uralkodik el rajtam kijelentése hallatán. Még csak hajnali fél kettő. Nem lenne elég, ha a gyerekek ébredésére érne haza? Tudhattam volna, hogy a filmem nem érdemel meg boldog befejezést. Vagyis én nem érdemlem meg…

Utoljára megcsókolom, és magam sem értem, miért, de jól végigkarmolom az alkarját. Felszisszen, megszorítja a csuklóm, elmélyíti a csókot, én pedig leplezetlenül dörgölöm neki a csípőm, hátha maradásra bírom. Amikor el akar húzódni tőlem, még erősebben karmolászom, abban a reményben, hogy felizgatom őt, és egy kelletlen morgást követően meg is kapom, amire úgy sóvárgok. Csak minél tovább bírják a karmaim!

***

Jólesően nyújtózok egy nagyot a pihe-puha ágyon. Csukott szemmel élvezem, ahogy az ablakon beszűrődő napsugarak lustálkodnak bőrömön. Testem még mindig az éjszaka varázsától bizsereg; nagyot sóhajtva dobom le magamról a takarót, ami eddig meztelen mivoltomat fedte. Sajnos anélkül is érzem, hogy senki nem fekszik mellettem, hogy kinyitnám a szemem. Túl szép lett volna, ha ez egy tökéletes kapcsolat kezdete lett volna!

Pedig még vele is álmodtam. Lehet, hogy az egész csak egy álom volt? Akkor meg miért kellett felébrednem? Visszadőlök a párnára, hogy megpróbáljam pontosan felidézni azt az extázist, amit életre keltett bennem. Már jó ideje nem csináltam ilyet, de most képtelen vagyok ellenállni a kísértésnek, ezért saját kezemet olyan helyekre vezetem, ahol nemrégiben az ő ujjai jártak, de akármilyen élénken is villódznak bennem az emlékképek, a hatás nem ugyanolyan.

Csalódottan kapok a telefonom után, amikor legalább hatodjára szólal meg. A főnököm neve jelenik meg a kijelzőn, akivel máskor sincs kedvem beszélni, nemhogy most, de mivel ennyiszer hívott már, kelletlenül felveszem.

– Jól vagy, Hwasa? – kiáltja köszönés nélkül, rémülettel a hangjában.

– Miért ne lennék jól?

– Nézd… El kell mondanom valamit. Wheein meghalt…

– Tessék? Te meg miről beszélsz? Tegnap még teljesen jól volt. Sokat ivott, és figyelmetlenségében elütötte egy autó? Nem, ez nem lehet igaz… – hadarom könnyeimmel küszködve. Wheein volt a legjobb barátnőm, amióta ideköltöztem. Ugyanolyan életvitelt folytattunk, ugyanazokat a dolgokat szerettük, mindig megnevettetett, én meg mindig felajánlottam a vállamat, ha egy újabb szerelmi csalódás miatt támadt sírni kedve. Szinte folyton együtt lógtunk. Csak akkor nem, amikor valamelyikünknek kliense volt.

– Megölték… Olyan hajnali négy tájban. A rendőrök szerint egy sorozatgyilkos lehet, aki prostikat öl, mert két hete Gangnamban csapott le, pár napja meg…

Kiesik a telefon a kezemből. Egyre csak a sorozatgyilkos kifejezés szirénázik a fejemben.

– … egy hatalmas rózsacsokrot találtak mellette… – hallom a főnök hangját az ágyra esett készülékből.

Ránézek a kis asztalkára, ahol tegnap még a gyönyörű virágok terpeszkedtek. Ma üresen álldogál, illetve ha jobban szemügyre veszem, egy kis cetlit pillantok meg a sarkán. Alig tudom megtenni az odavezető pár lépést, annyira remegnek lábaim. Meg kell kapaszkodnom az asztal szélében, hogy ne essek össze, miközben a papíron hagyott sorok vibrálnak előttem.

„Te voltál a legcsodásabb. Azért hagytalak életben, mert újra és újra meg akarlak dugni. Hamarosan találkozunk, Szépségem!”

***

– Sajnálom, hogy téged zavarlak… – Zokogom Minkyu mellkasába. Ha bárki más halt volna meg, most Wheeinnel itatnám az egereket, de Wheein nincs többé, és ez a tudat egyre nagyobb lyukat éget a lelkembe. Hirtelen eltaszítom magamtól a félszegen vigasztaló fiút, mert megint felfordul a gyomrom, ha eszembe jut, Wheein halála előtt azzal a vadállattal szexeltem. Nem is tudom, hányszor hánytam már néhány óra leforgása alatt, de nem bírom abbahagyni az öklendezést. Túl vagyok már egy jó hosszú tusoláson is, mialatt véresre sikáltam a bőrömet, mégsem érzem, hogy megtisztultam volna.

– Nyugodj meg, kérlek… Miben segíthetek? Hozzak enni, vagy szükséged van bármire? – kérdezi lágyan simogatva hajamat. Összerándulok az érintéstől, aztán figyelmeztetem magam, hogy Minkyu a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Istenem, bárcsak ne lettem volna ilyen kapzsi, ilyen ostoba… Bárcsak ne szakítottam volna meg a kapcsolatot a családommal… Bárcsak elmentem volna randizni ezzel a sráccal ahelyett, hogy egy vadidegennel hemperegtem egy hotelszobában.

– Elvinnél az anyukámhoz? – emelem rá megfáradt tekintetemet. – És aztán szeretnélek meghívni egy kis Jajangmyeonra. – Minkyu halványan elmosolyodik, bólint egyet, a következő pillanatban pedig már az autójában vagyok. Össze sem csomagoltam, de nem kell semmi, ami ehhez az élethez köt. A legtöbb ruhát Wheeinnel vettem, minden cuccom rá és a borzalmakra emlékeztetne, de most felejteni akarok. Bebújni a régi ágyamba, ahova anya hoz majd habos kakaót, aztán leül mellém, és a kezemet fogva meséli el, mi történt otthon az elmúlt évek során.

– Az én legjobb barátom is meghalt – jegyzi meg Minkyu az előttünk elterülő útra szegezve tekintetét. Megsimogatom az arcát, miközben le sem veszem róla a szemem. Milyen vak voltam, amiért annyiszor elutasítottam őt! Kedves, gondoskodó, ráadásul imád engem. Hát kell ennél több?

– Minkyu, én… Új életet szeretnék kezdeni. Szörnyű, hogy pont egy ilyen dolognak kellett felébresztenie, de… Bocsáss meg a sok kikosarazásért… Úgy sajnálom… Megérdemelném, ha ezúttal te utasítanál vissza, és soha többé nem állnál szóba velem…

– Sokszor mondtad, hogy adjam már fel, de én sose tettem. És látod, most itt vagy, az autómban, és a következő piros lámpánál meg foglak csókolni.

Mosolyogva várom, hogy végre felbukkanjon egy piros lámpa. Amikor magához húz, rég várt békesség telepszik rám. Vége a részeg partizásoknak, vége a kanapén való lustálkodásnak. Tanulni fogok, és szerzek egy normális állást. Kibékülök a családommal, végre nekem is lesz egy teljesen hétköznapi párkapcsolatom. Ahogy eddig irtóztam az átlagostól, most annál jobban vágyom rá.

– Jesszusom, Hwasa, te reszketsz. Még egy pulcsit sem hoztál magaddal. Nem baj, vedd fel az enyémet! – Igazából nem is fázok; fogalmam sincs, miért tört rám a remegés, amikor Minkyu megcsókolt, de elfogadom az ölembe dobott ruhadarabot.

Amint visszafordulok hozzá, két frissen szerzett karmolás nyomot fedezek fel az alkarján.

És akkor Minkyu mélyen a szemembe néz, miközben gonosz vigyorba torzul az arca.

És akkor én torkom szakadtából ordítani kezdek…

 

23 megjegyzés:

  1. Na jó, ez valami zseniális volt, de tényleg!
    Eleinte pislogtam egy nagyot, mert hirtelen nagyon nyersnek tűnt a stílus, de ez a történet előre haladtával már egyáltalán nem zavart, sőt, fel sem tűnt, hiszen annyira jól forgattad a szavakat, hogy egyszerűen imádtam. Tudni kell rólam, hogy élek-halok a fordulatos sztorikért, amik olyan hatással vannak rám, hogy órákig, napokig, hetekig tudok az elolvasásuk után gondolkodni, ülni a mondanivalójuk felett, foglalkozni és átrágni magam minden egyes részleten, legyen az egy aprócska történet vagy egy komplett könyv, még, ha egy ilyen hatalmas fordulat kiszámítható is - itt nem feltétlen a te történetedre gondolok, hanem általánosságban bármire -, plusz ez egyáltalán nem negatívumként értetődő, mert nálam ez egyáltalán nem számít, amíg leköt és élvezem azt, amit olvasok, ráadásul egy ilyen fordulat sem mindig egyértelmű, ahogyan itt sem volt teljesen kikövetkeztethető, mi fog történni. Gondoltam rá, de úgy voltam vele "áh, biztos nem", aztán bumm, mégis. És ez volt a csúcspont, ami miatt most szeretnék kimenni rágyújtani, haha.
    Ha valami ilyen hatással van rám, az csakis jó lehet, úgyhogy gratulálok és köszönöm szépen, hogy ezt elolvashattam! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Én is imádom a fordulatokat a sztorikban^^ Meg törekszem olyanokat is írni, már ha a téma engedi.
      Muszáj volt nyersnek lennie, mert hát egy prosti szemszögéből ábrázoltam a történteket. Amúgy nem ilyen stílusban szoktam írniXDDD
      Örülök, hogy tetszett! Remélem, legközelebb is el fogom nyerni a tetszésedet^^

      Törlés
  2. Szia! ^^

    Woah, hát micsoda fordulatok voltak itt, kérem szépen! Egyszerűen lekenyerezett Hwasa, már csak maga a tény is, hogy Ő volt a szereplőd, imádom ezt a nőt, és nagyon örültem neki, hogy nem sajnaltattad, hanem nyersen vázoltattad vele a helyzetet, hogy na ez és ez van, ami nem feltétlenül jó neki, de csak ez felel meg pénzügyileg az elvarasainak. Imádom az ilyen karaktereket, akik nem rinyalnak feleslegesen olyan dolgokon, amiken simán tudnak változtatni, mégsem tesznek semmit. Akkor ne panaszkodjon, egyszerűen törődjön bele. Úgyhogy nekem tényleg bejott Hwasa, meg hát a legkiválóbb választás ever egy prosti szerepére XD jaj nem bántom amúgy, csak hát annyira egy dög az a nő, imádom!

    A szexjelenetnél az a pattogós rész azért engem egy kicsit kisodort az olvasásból, néztem nagyokat hogy most miért pattog és milyen csődör. Bár tény, fogalmam sincs hogy ilyenek léteznek-e, nekem mindenesetre a szovegkornyezet volt a furcsa. Egyébként maga ez a jelenet tetszett, meg hogy beszélgettek meg minden, bár ha nekem ilyet mondott volna ott a full sötétbe, hogy prostikat öl, akkor biztos nem arra gondoltam volna először, hogy na dik de jó humorod van XD

    Illetve, egy kicsit furanak hatott az, pláne a végén, hogy akkor ha ez volt, hogyhogy nem ismerte fel a pali hangját? Mert hát gondolom annyira azért valaki nem tudja elváltoztatni a hangját, hogy csak azért mert nem látja már ne is ismerje fel. És azt hiszem te sem említetted meg a jelenetnel, hogy ismerős lenne neki a hang, csak nem foglalkozott vele valamilyen oknál fogva, úgyhogy ez a kérdés bennem maradt a végére, viszont ez a fordulat nagyon tetszett, az már egy másik része, hogy nekem ettől képmutatónak tűnt Hwasa, hiszen annyira mondogatta az elején, hogy nála a nem az nem. Bár igen, ez nincs kőbe vésve sehol, hogy ez nem változhat valaminek a hatására, lehet hogy csak egy ilyen gyilkos üzenet kellett hozzá, hogy Hwasa másképp álljon a fiúhoz, akiről ugye később mi derült ki, nagyon komoly.

    Egyébként hozzád hasonlóan én is imádom a fordulatokat, úgyhogy díjazom az ötletet, ne haragudj ha megbántottalak a véleményem bármely részével :(
    amúgy szép kerek lett a novella, tökre érdekel, hogy vajon Hwasa kijut-e onnan élve, vagy sem.

    Köszönöm, hogy olvashattam! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Dehogy bántottál meg! Főleg azért nem is izgultam annyira most szerintem, mert túlságosan nem kötődtem ehhez az íráshozXD
      Jah, azt a pattogós mondatot utólag írtam bele. Már megvolt a jelenet, de az átolvasásnál arra gondoltam, beleillesztek még valamit, de akkor ezt nem kellett volnaXD (Lehet, hogy az agyamra ment, hogy minden este fél 11 tájban olyan hangokat hallok az alattunk lévő szomszédoktól, hogy el sem tudom képzelni, konkrétan mit művelnekXDDD)
      Basszus, azt elfelejtettem beleírni, hogy abból a bizonyos pezsgőből Hwasa is ivott. És amikor nevetett azon a sorozatgyilkosos kijelentésen, az leginkább annak volt köszönhető, hogy be volt csiccsentve, és kb. mindenen nevetett volna már, de ezt tényleg nem írtam le:-(
      Én úgy képzeltem el, hogy a pasi a sötétben végig kb. suttogva beszélt, vagy ilyen nagyon halkan, sejtelmesen, mint valami Operaház fantomja, vagy nem tudom, milyen hasonlatot mondjak, és úgy nem feltétlen ismerte fel. Meg még úgy is képzeltem, hogy amikor a sima, hétköznapi jelenetek voltak, akkor ilyen kis visszafogott, tipik stréber, jól fésült srác volt, de amikor elkezdett gyilkolászni, akkor teljesen átlényegült a személyisége… A másik meg az, hogy Hwasa nem olyan kapcsolatban állt vele, hogy órákat beszélgettek, hanem csak egy-egy mondatot egy-egy találkozásnál, és akkor sem igazán figyelt rá oda. Lehet, hogy ez full hülyeség, de én ezt így képzeltem elXD
      Azt adom, hogy nagy volt Hwasa változása a végén; talán az a legneccesebb az egész novellában. De ha egy jó barátnőmet ölnék meg, úgy, hogy előtte simán engem is megölhettek volna… És az sem feltétlen volt őszinte vonzalom a részéről a fiú irányában. Csak el akart menekülni hirtelen, és a srác karjaiba futott. De azt sem úgy gondoltam, hogy most akkor halálosan beleszeretett:-) De ott tényleg nagy lett a kontraszt Hwasa stílusában az elejéhez képest…
      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy alapjában véve tetszett^^

      Törlés
  3. Sziaa!

    Hú, én is nagyon szeretem a fordulatokat, és még milyet hoztál ide! A végén csak néztem és egy ideig nem tudtam mársa figyelni, mert úgy meglepődtem, úgyhogy vártam pár órát a vélemény írásommal, hogy ezen kívül is tudjak még írni valamit. XD
    Nekem nagyon tetszett Hwasa karaktere, épp a minap néztem a MAMA előadását, és egek, ennyire bomba nőt, eskü rávetném magam, az biztos, hiába nincsenek efféle hajlamaim. XDD
    Nagyon laza volt, nyers és szabad felfogású, azért rendesen fel volt vágva a nyelve, meg lehet a való életben nem lett volna szimpatikus személy számomra, de így nagyon tetszett.
    Amikor beszéltél arról, hogy milyen lány illik a srácnak, akkor arra gondoltam, hogy fuh, tökéletesen leírtál engem. "– Egy kedves, csendes, visszahúzódó lány, aki szeret olvasni meg keresztrejtvényt fejteni."xDD

    Aztán amikor a pali elkezdett akaratoskodni és bizonygatni, hogy mároedig ezt meg azt csinálom, és jók leszünk, akkor fu, de idegesített. XDD Ez annyira szánalmas és közben idegesítő, hogyha te vagy, aki nem akarja, az meg akaszkodik, hát menjen már a fenébe.

    Tetszett ez a gondolatod, meg milyen igaz, bár sokan mennek ebbe bele szerintem, pont a szánalomból.. "de sajnálatból még sosem született szerelem".

    A szexjelenetnél engem is pont az a lovaglós ugrálós rész zökkentett, ki, nekem kicsit bizarr volt olvasni XD Amúgy pont te mondod nekem, hogy milyen kínos volt írni meg olvasni, hát te sem sajnálad szexualitást innen, meg a szado mazot is, pedig mondtad is, hogy milyen kicsi a fájdalomküszöböd, de Hwasával még az ízére is rákapatsz. XD Egy jó író tud más szemszögből is látni és olyan dolgokkal felruházni a szereplőket, ami lehet, hogy önmagára nem jellemző, szóval ez is mutatja, hogy milyen jó író vagy! ^^

    Az a gyilkos üzenet volt a legütősebb része, igazából itt is helye lett volna egy befejezésnek, de azt is megértem, hogy a levgégére miért kellett még az a plusz jelenet, mert így ért körbe a sztori és még nagyobb volt a meghökkenés. Tetszett, hogy ilyen csavart vett, viszont ahogy Vivien is említette a hang fel nem ismerését, ezzel egyet tudok érteni, hogy kicsit logikai baki ez benne.
    Meg nekem a végén nagy érzelem és hangulat váltás volt, hogy már ennyire a karjaiba vetette magát, mikor annyira hangoztatta, hogy nincs sajnálatból szerelem, meg annyira keménykezűen elutasította, szóval ez nekem is furcsa volt. Mintha most a fiú lenne sajnálatból a lánnyal, aztán közben kiderül a turpisság, de a legutolsó jelenetben nekem hiányzott a megszokott hangvétel és stílus Hwasától, vagy legalábbis túl hirtelen és nagy volt a váltás.

    Pár apró hibát találtam benne:
    "– Hé! veled nincs semmi baj." - itt a veled véletlenül kisbetű lett.
    És a "huszad rangú" szót egyben kell írni, plusz valahova írtad azt, hogy "túlvagyok" - ezt pedig külön kell.

    Nekem nagyon tetszett ez a novella, tényleg úgy meglepődtem meg Hwasa karaktere nagyon bejött, úgyhogy nagyon élveztem!

    Köszönöm, hogy olvashattam! Alig várom, hogy a következőt is olvashattam! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, azt kihagytam, hogy a vége ezért volt nekem is kicsit hitetlen Hwasa részéről, mert mintha önmagát hazudtolta volna meg, azzal, hogy korábban írtad, sajnálatból nincsen szerelem, szeritnem ez is egy ilyen helyzet volt, ahol ezt a vonzalmat nem tudtam hova tenni. :/

      Remélem nem bánt meg, hogy erről a részről így gondolkodom, ettől még összességében nagyon tetszett! ^^

      Törlés
    2. Szia^^
      Hehe, értem, mire gondolsz, amikor azt mondod, rávetnéd magad HwasáraXDDDDDDD
      Nálam is szokott ilyen lenni, hogy a való életben tuti nem lenne valaki szimpi, viszont történetben olvasva meg bejön.
      Igen, azt én is utálom, amikor ilyen látványosan fut valaki a másik után. Szörnyen idegesítő tud lenni. Jesszus, most eszembe jutott, hogy volt ilyenben részemXDDD Azt hittem, a falnak megyek, amikor a srác egy-két üzenetváltás után (amiben nem is voltam bőszavú) közölte, hogy miattam ébred fel reggelenteXDDDDDD Szegény… Azóta vajon sikerül felébrednie, mióta leráztam?XDD
      Hát megírtam a szexjelenetet, de főleg Anna írása után szidalmaztam magam, hogy miért nem találtam én is valami kiskaput? Na mindegy, egyszer belefér egy ilyen történet.
      Köszi, hogy felhívtad a figyelmem a hibákra! Rögtön javítom.
      Neked is csak azt tudom mondani, hogy a végén tényleg nagyon nagy lett a kontraszt, igazat adok nektek. Csak azzal tudok takarózni, hogy Hwasa nagyon megrendült a gyilkosság miatt, meg, hogy ő is könnyen meghalhatott volna.
      Ami a hangját illeti, szerintem egy sorozatgyilkosnak megvannak a maga praktikái. Láttam a Ted Bundy filmet, és annyira imádtam! Akkora kisugárzása volt a palinak, hogy senki nem gondolta volna róla, valójában egy pszichopata…
      Köszönöm, hogy írtál!^^

      Törlés
  4. Szia!^^
    Hű hát mit ne mondjak, nagyon megleptél a végén :D konkrétan tátva maradt a szám, hogy tessék? Na erre nem számítottam!
    Én imádom egyébként, ha sikerül engem meglepni, mert általában hamar rájövök a végkifejletre, de hát most erről szó sem volt.
    Én nagyon örülök, hogy Hwasával írtad meg ezt a novellát, mert hát ez a nő egy csoda, és annyira passzolt szerintem a személyiség rá. Nem is tudom van e még egy ennyire powerful woman a kpop történetében, bár ezt nem nagyon tudom, mert az egyetlen lánybanda akiket szeretek és követek, az a Mamamoo :D
    Nekem egyébként szimpatikus volt Hwasa karaktere, Minkyuét meg rögtön utáltam xd Nem szeretem az olyan embereket, akik nem tudják felfogni a "nem" szó jelentését, és bármennyire is aranyosnak tűnt akkor, én tuti az arcába mondtam volna a véleményem xd
    Egyébként tök ironikus, hogy az elején mondta Hwasa, hogy hozzá rosszfiú illik és nem Minkyu, aztán tessék xd ez aztán rosszfiú a javából, ez tagadhatatlan.
    Egyébként nekem ott gyanús volt, hogy prosti öléssel ki poénkodna már xd azt lehetett érezni, hogy itt baj lesz, de hát nem erre számítottam. Meg látom, hogy említették már, hogy hogy nem ismerte föl a hangját a srácnak, meg mondjuk hiába van sötét, azért egy idő után lát annyit az ember szerintem, hogy az arcát félig meddig kivegye a másiknak, vagy mondjuk az illatát felismerje stb. Ezek így a végén eszembe jutottak, de hát a lényeg, hogy közben úgy megleptél, hogy hűha! :D
    Egy kicsit nekem is furcsa volt, hogy Hwasa hirtelen Minkyu karjaiba rohant, legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy ez megtörténhetne a valóságban. Szerintem ha nincs meg az alap vonzalom, ami náluk nyilván nem volt, akkor az egész ilyen kukába való xd és eközben meg amúgy mégis ugye együtt voltak és ott meg wow, hát nagyon megvolt a vonzalom, de valahogy ez szerintem akkor is érezhető lenne, ha csak találkoznak és beszélgetnek. Talán erre szokták mondani, hogy forr a levegő?
    Összeségében nekem nagyon tetszett, a fogalmazás most is uyganolyan nagyszerű volt, mint mindig, tetszett a főszereplő karaktere, és nem mellesleg úgy megleptél a végén, hogy csak na! :D És egyébként tök jó volt még a kapcsolat a zenével, hogy a végén a karmolásokból jött rá az egészre.
    Köszönöm, hogy olvashattam!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Nekem is a Mamamoo az egyetlen lánycsapat, akiket követek^^
      Sok filmnél én is úgy vagyok, hogy már az elején tudom, mire megy ki a játék, míg a többiek, akikkel nézem, tök meglepődnek a végén, hogy jaj, tényleg ő a gyilkos? Szóval én is örülök, ha meg tudnak lepni:-)
      Én is utálom az ilyen nyomulós fazonokat. Mintha a „nem” szócska nem létezne a szótárukban! Hwasa karakterét pedig azért szerettem, mert a bűbájos lánykáktól is a falra tudok mászniXD
      Egyébként sajnos ez sem jött le a novellából, de én konkrétan úgy gondoltam, hogy Minkyu eleinte tényleg jó fiú volt, aztán Hwasa folytonos elutasításától kattant be, és azért is kezdett gyilkolászni, mert rossz fiúvá akart válni. Nyilván alapból elmebeteg volt, csak érted, Hwasa ellenállása szabadította el benne a szörnyeteget. Nem tudom, ezt hogy tudtam volna beleírni, ezért csak itt tudom kiegészíteni.
      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy összességében tetszett^^

      Törlés
  5. Sikítok. De nagyon!
    Végre boldog a kis lelkem, hogy Hwasa (akiért amúgy bármikor leszbikus lennék, istennő az a csaj) talán új életet kezdhet, erre ezt a befejezést kapom a pofimba?
    Whuuu...
    Ettől eltekintve tetszett. Az elején kicsit fura volt a stílus, de amint a hotelszoba felé ment, megtaláltad azt a nyelvezetet ami engem megfog.
    A szexjelenetet szépen levezetted, de igen, az a pattogás kicsit kizökkentett a mámorból :D
    Hwasa döntése, miszerint Minkyu még is illene hozzá, kicsit hirtelennek látom. De ki tudja, mik peregnek le a fejében, miután tudomást szerez a barátnője haláláról. :)
    Jó kis novella volt, egy akkora csavarral a végén, hogy még mindig nem tértem magamhoz :D várlak a kövi körben! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Ó, én olyan kevés énekesnőt szeretek, ezért kevéssel is írok, de tökre örülök, hogy Hwasát velem együtt ennyien szeretik:D
      Pedig én 10-ből 9x happy endet írok, de ez most pont az a bizonyos kivétel lett, bocsiXD
      Nagyon örülök, hogy tetszett!!!

      Törlés
  6. Szia!
    Rávéve magam az olvasásra, hű megleptél. A cím alapján nem voltam benne biztos, hogy mit várjak a történettől, de még az első pár bekezdés után sem.
    Találkoztam néhány kapkodó mondattal, nem is az elírások miatt, mert nem igen találkoztam ilyesmivel, de talán mert alig vártad, hogy az izgalmasabb részekhez érjünk, érződik a sürgetés a történeten. Nem mondom, hogy rossz dolog, ettől őszintének tűnik az írás, de mikor ez majd nem fog áttűnni, akkor lesz igazi mestermű. Meglepő módon szimpatizáltam a vulgárisabb kifejezésekkel, nem szokásom, de valóságosabbá tették a sztorit.
    És hát mit mondjak, ezer százalékig biztos voltam benne, hogy Minkyu több, mint az édes szomszéd srác. De még mennyivel több. Sajnos Lynxi rajong az őrültekért, a gyilkosokért, pszichopatákért, szóval mondanom sem kell, padlóra küldtél a karakterrel. És biztos ismered az érzést, mikor egyfajta módon elégtételt érzel, ahogyan Hwasa ráébred az igazságra. Vagy csak én vagyok ilyen fura.
    Mindenesetre az asztalom alá borítottál, várom az újabb munkáid :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Hű, hát dolgozni fogok ezen a nem elkapkodáson, csak én olvasás közben is úgy vagyok, mint írásnál, hogy vannak számomra unalmasabb részek, amik szerintem kihagyhatóak lennének, de tudom, hogy a történet szempontjából meg kellenek… És mivel se írni, se olvasni nem szeretek túl sok rizsát, nehéz lesz magam megnevelni ezen a térenXD
      Muszáj volt a vulgáris beszéd a karakterem foglalkozása miatt, mert hát egy prosti mégsem beszélhet úgy, mint egy úri hölgy:-) De örülök, hogy ez nem zavart.
      Én is rajongok a pszichopatákért, pedig ez egyre gázabb így, hogy már van egy kisfiam is, de hát mindenkinek kell valamilyen perverzióXD
      Köszönöm szépen, hogy írtál!^^

      Törlés
  7. Sziaaa!

    Nekem Hwasa karaktere összességében nem volt annyira szimpatikus. Viszont annak örültem, hogy a kisegér srácból végül nagy pszichopata lett. Az már más kérdés, hogy Hwasa nem ismerte fel a hangját, amikor többször is volt gondolata a hangjáról, egyébként azt tetszett nagyon, ahogy leírtad a hangját "Mély, titokzatos, olyan váratlan élményeket ígér, melyekre régóta áhítozom." Amúgy szívesen megnéznék erről egy kísérletet, hogy valakinek a hangja elveszti-e a vonzó hatását, hogyha maga a személy arcra nem vonzó számunkra.

    Nem értettem, hogy miért hívta fel egyébként Hwasát szexre, pláne, hogy elvileg szereti, de lehet elege volt Hwasa folyamatos bunkó elutasításából, aztán ugy volt vele, hogy na megdugom legalább aztán emg elvágom a torkát looool az durva lett volna :D

    Ez a csavar, amugy nagyon tetszett, amikor mondta, hogy lehetne sorozatgyilkos is, és magamban kiáltottma, hogy IGEN IGEN LEGYÉL PLS aztán emg TÉNYLEG az lett xDDDD Ezaz! Szerintem a cetlivel is jó csattanós vége lett volna ennek a novellának, habár akkor azt nem tudjuk meg, hogy a kisegér fiú volt a gyilkos, de amugy én erre gondotlam, de aztan a hangos dolgok miatt elvetettem.

    Én a végén értettem, hogy Hwasa nem a csávóra vágyik, emg a szerelmére, hanem arra a stabilitásra, emg biztonságra, amit adna neki, és igazából neki mindegy lett volna, hogy ki az, aki ezt adja. Viszont épp ezért a kéz rásimítást nem értettem a csávó arcára, meg hogy ugye amikor megcsókolta rég várt békességet érzett, utána meg már remegett a teste, gondolom ez már a félelem miatt.
    Hwasa ordított a végén, de amugy szerintem itt most az következne, hogy bepánikol, aztán dugnak, aztán kiderül, hogy neki ez még mindig kurva jó, és nagy nehezen tuljut a tényen, hogy megölte a faszija a barátnőjét. Aki annyira nem is lehetett közel hozzá, mert az elején végig a régi barátait hiányolta. Szóval szerintem ez az elmebeteg faszi pont az, amit végig akart, és még most is akarna, ha nem a barátnőjéről lenne szó.
    A sajnálatból nem lehet szerelem mondat pedig annyira igaz volt!
    Volt egy-két fura dolog ebben a novellában, viszont maga az ötlet és a csavarok nagyon jók voltak!

    Bocsánat, hogy ilyen csapongó kommentet írtam, de megírtam egyet, ráléptem, hogy közzététel, és konkrétan nem történt semmi, azon kívül, hogy eltűnt a komment író rublika, meg amit írtam teljesen...

    Köszönöm, hogy olvashattam! Remélem a következő körben is lesz időd! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Sajnálom, hogy Hwasa karaktere nem lett szimpi. Én meg igazából jobban bírom az ilyeneket a szürke kisegér lánykáknál, bár ha találkoznék vele, nem feltétlenül lennénk puszipajtásokXDD
      Hát valami olyasmi volt, ja, hogy elege volt abból, hogy Hwasa túl jónak tartja, ezért úgy gondolta, most bedurvul. De megölni azért nem akarta, mert többször akart még szórakozni vele.
      Igen, Hwasa teste akkor már a félelemtől reszketett. Hát a hangra neked sem tudok mást mondani, mint a többieknekXDD
      Hű, hát igazság szerint most nem igazán gondoltam tovább, hogy kéne befejeződnie, pedig a vég mindig megvan a fejemben, de a te verziód olyan MirtillesXDD Aztán, ki tudja…
      Köszi, hogy írtál^^

      Törlés
  8. Szia^^

    Tejézusatyaúristen
    Te aztán tényleg szereted a fordulatokat és az érzelmi hullámvasutat xD Majdhogynem aranyos történetnek indult a foglalkozását leszámítva, aztán bumm, bele a dolgok közepébe xD
    Magukat az embereket nem ismerem, nem is fogok róluk véleményt mondani, se most, se később, de amilyen jellemet írtál a csajnak..Fhuuuu engem valamiért idegesítenek az ilyen személységű emberek xD Ezzel a meggondolatlansággal ki lehet kergetni a világból.
    A fogalmazásmódod pont azért tetszik, mert nincs tele bonyolult mondatokkal, és ennek is megvan a maga szépsége. Gyors, gördülékeny, de a story mégis bonyolult és komplikált.

    Összességében nekem tetszett, köszönöm, hogy olvashattam ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Elhiszem, hogy idegesítenek az ilyen karakterű emberek. A valóságban valószínűleg engem is idegesítene, meg gyakran nem is szoktam ilyen nyers személyiséget megalkotni, de most a történet ezt kívánta.
      Köszi, hogy írtál!

      Törlés
  9. Szia~~ ^^

    Hát, huhhaaa... Munkyuból azt néztem volna ki, hogy ilyen visszafogott, kis jófiú, erre mi lesz a végén? Mi? Az egyértelmű volt, hogy aki Hwasaval töltött egy igen érdekes, számukra élvezetes estét az a drága gyilkosunk, de, hogy pont ő legyen. Hwasaból előbb kinézném, hogy kinyír bárkit, mint szegény paliból.

    Bár így visszagondolva... Előbb is leeshetett volna, mert maybe voltak apró jelecskék, hogy ő lesz az. Lehet megelégelte, hogy Hwasa mindig visszautasítja a jófiús beütése miatt, ezért úgy gondolta, hogy most majd megmutatom neki. Mondjuk ez a gyilkolást nem épp magyarázza, de nem baj xD

    Tetszett a novellád, maga a szereplő válogatás is. Hogy őszinte legyek Hwasával, még olvasni se olvastam semmit, max mellékszereplő volt szegény.

    Köszönöm, hogy olvashattam! Várlak a következő körben is, hogy még mivel tudsz meglepni! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Jaj, szegény Hwasából miket nézel kiXDD
      Hát nyilván pszichopata volt a csávó, mert szimplán azért senki nem kezd el gyilkolászni, hogy elérje a megfelelő rosszfiús státusztXDD
      Örülök, hogy tetszett!

      Törlés
  10. Szia!

    Őszintén, az elején azt hittem, hogy az egész arról fog szólni, hogy Hwasa végre egyszer élvezi a munkáját. Amúgy személyiségileg nekem sem volt itt annyira szimpi - amúgy imádom -, de nagyon tetszett, hogy mennyire egyenes volt; hogy tisztában volt vele, hogy ő választotta ezt az utat, holott lett volna más is, és nem hisztizett miatta.

    Az elején még Minkyut is sajnáltam, mondom csóri, szegény csak próbálkozik, hát milyen kitartó már meg minden. Mondjuk az átsuhant a fejemen, hogy benne van a pakliban, hogy tényleg fel fogja hívni Hwasát, hogy legalább szex legyen a dolgokból, és amikor jött a titokzatos idegen, akkor gondoltam rá, hogy mi van, ha Minkyu, de nem tartottam valószínűnek, tekintve, hogy Hwasának egyáltalán nem volt ismerős. Hát mit ne mondjak, Minkyu kegyetlenül jó egy színész. xD

    A vége nekem is kicsit szétcsúszott Hwasa karakterének részéről, mert amúgy teljesen értettem, hogy a dolgok jó nagy nyomást helyeztek rá, de nekem valahogy nagyon out of character lett, hogy ilyen hirtelenséggel gondolta meg magát, még ha abban a pillanatban tényleg a stabilitást kereste is, kicsit szembement az egész addig leírtakkal.

    Ezen kívül szerintem egyáltalán nem volt egyetlen szépséghibája sem a novelládnak, én örültem, hogy nem a levélnél lett vége és egész képet kaptunk, még ha szeretem is a homályos végeket, itt szükségem volt a végkimenetel egészére. :D Nagyonnagyon örülök, hogy te is ilyen plot twisttel szolgáltál nekünk, nagyon tetszett az egész. uwu Köszönöm szépen, hogy olvashattam, várlak a kövi körben is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Ezt aranyosan fogalmaztad meg. Hogy végig arról fog szólni, hogy Hwasa élvezni fogja a munkájátXDDDDD Bocsi, ha hosszúra sikeredett a szexjelenet, nem igazán tervezek a jövőben írni ilyesmitXD
      Ha nagy fordulatot akarok, mindig az lesz a vége, hogy valami hibát követek el, de igyekszem figyelni ezekre.
      Köszi, hogy írtál!

      Törlés
  11. Szia!
    Na, ez nagyot ütött! Nagyon tetszett! A szereplőválasztás is nagyon jó volt. Valójában a sztori végéig a Micsoda nő film jutott eszembe, de nem is baj, mert így is nagyon tetszett, meg hát a vége egyáltalán nem egyezik a filmmel. Nagyon jól beleszőtted a zenét, bár az igazat megvallva már kicsit sok egy körben ennyi szexuális tartalom. :D Amúgy én olvastam volna tovább is, mert nagyon bejött a történet, így a szex része nekem háttérbe is vonult. Elszomorító, hogy ilyen tragikus dolognak kellett történnie, hogy rájöjjön az ember, változtatnia kell. De aztán te ezt a happy fordulatot teljesen elvitted a darkba xd Én már sejtettem a titokzatos idegennél, hogy tuti az a kis idegesítő gézengúz lesz, ezért nem mutatja az arcát, és mikor Hwasa megkarmolta, már tudtam, hogy erről fogja felismerni. És milyen igazam lett! Há, imádtam a befejezését, nagyon pszichopata volt, ahogy elmosolyodott! De arra nem számítottam, hogy gyilkos a gyerek, csak azt hittem, hogy majd szépen kiderül, hogy ki is az idegen, Hwasa ledöbben és BUMM. Hát lett BUMM, mert nem gondoltam volna, hogy gyilkos is.
    Tényleg nagyon tetszett, csak a végén vett el az élményből a szóismétlés: "És akkor Minkyu mélyen a szemembe néz, miközben gonosz vigyorba torzul az arca.
    És akkor én torkom szakadtából ordítani kezdek…" Bár az is lehet, hogy te direkt így akartad ezt, de nekem sajnos ez így kicsit elvett az élményből.
    "Egy bárányból sosem lesz farkas, még ha farkasbőrt is ölt magára." Ez a mondat tetszett nekem a legjobban, még nem hallottam sehol sem, de nagyon igaz, szóval meg is jegyzem!
    Köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Jaj, ne is mondd! Nekem is sok volt a szex, ráadásul nem is szeretek novella szinten ilyen jeleneteket írni, max csak egy húszrészes ficinek egy-két fejezetében, és azért is muszáj volt valami sztorit kitalálnom köré, mert azt meg végképp nem bírtam volna, ha csak szexről kellett volna írnom végigXDD
      Igen, ott kivételesen direkt volt szóismétlés, bocsi:-)
      Én úgy gondolom, hogy persze változhatnak az emberek, de azért az alap természetet nem lehet kiirtani magunkból. Vadállatokat is meg lehet szelídíteni, de bármikor megtörténhet, hogy rád támadnak, hisz az a természetes ösztönük része:-)
      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés